Activitats

classes de música a llar d'infants Mickey Mouse

Música

El so és una de les primeres sensacions que reb el nen al nèixer; en el moment que sorgeix l'interès per tornar-lo a sentir, comença l'educació musical.

Endinsant els infants en el meravellós món de la música estimulem la seva capacitat de pensar, memoritzar i crear.

Amb la música eduquem la veu, l'oïda, el ritme, el gust estètic, la imaginació, l'expressió i la representació.

Són moments per desenvolupar l'autocontrol corporal, gaudir de la dansa, l'expressió, emocionar-nos amb el so dels instruments i descobrir que nosaltres també podem fer música.

Quan fem música a la llar d'infants Mickey Mouse es creen moments màgics; de mocadors que voleien i dansen mentre acaronen infants sorpresos, de titelles que ens emocionen amb els seus cants d'òpera, de materials quotidians que sorprenentment fan música. Imagineu com sonen unes castanyes dins una pandereta a les mans dels nostres petits alumnes?

Psicomotricitat

En edats primerenques no podem entendre l'aprenentatge sense el moviment.
Si hi pensem bé, cada gran descoberta requereix ni que sigui un petit moviment: tocar, caminar, crear, experimentar, descobrir,...

Aprenem perquè estem en constant moviment, perquè una acció senzilla, ben acompanyada i amb els estímuls necessàris, en comportarà una altra una mica més complexa, i després d'aquesta encara una altra, i una altra... I és aquesta evolució d'un moviment constant, la que farà que els infants es vagin creant estructures cognitives i un esquema corporal propi; la que els ajudarà a descobrir el món que els envolta i, sobretot, la que els farà créixer.
És per això que a la llar d'infants Mickey Mouse, la psicomotricitat està present a cada activitat; afavorint-la no tan sols amb materials i mòduls específics si no fomentant-la a cada moment.

psicomotricitat a llar d'infants Mickey Mouse
classes de natació a llar d'infants Mickey Mouse

Natació

A la llar, la natació és una activitat de llarga tradició. Ja fa més de 30 anys que la duem a terme. Actualment, realitzem aquesta pràctica al Centre Esportiu Forus (abans Holmes Place) ubicat a la Travessera de les Corts, 252-254.

Aquest centre esportiu ens ofereix una piscina climatitzada a 34ºC en un ampli espai assolellat, que fa les delícies dels nostres alumnes.

Anglès

La llar compta amb un equip de mestres especialitzades que estimulen el coneixement de la llengua anglesa, partint de la quotidianitat, compartint espais d’aprenentatge, jugant al jardí, col·laborant en les tasques del menjador, en definitiva, en convivència amb els més petits del centre.

Realitzant a P1 i P2 activitats diverses i infinitat de tallers destinats a la pràctica de l’idioma.

angles
classes de ioga a llar d'infants Mickey Mouse

Ioga

La pràctica de ioga en els infants recrea les tècniques tradicionals de ioga i meditació. Aprendre a fer les postures, les respiracions i la relaxació els ajuda a desenvolupar un millor coneixement del propi cos, l’adquisició d’autocontrol, flexibilitat, coordinació i una plaent sensació de benestar.

Aquesta activitat s’imparteix a tots els nivells, oferint sessions de “Ioga en família” pel grup de lactants.